Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2018 08:05

Можемо мати 5 чемпіонів: промоутер Джошуа назвав українських боксерів найкращими

Можемо мати 5 чемпіонів: промоутер Джошуа назвав українських боксерів найкращими
Промоутер Джошуа назвав українських боксерів найкращими. Фото - sector.depo.ua

Українські боксери – найкращі в світі. Уже через два місяці ми потенційно можемо мати 5 чемпіонів світу: до Олександра Усика, Василя Ломаченка і Артема Далакяна, який володіє чемпіонським поясом WBA в суперлегкій вазі, можуть приєднатися Сергій Дерев'янченко і Олександр Гвоздик. Про це заявив відомий британський менеджер Едді Хірн. Він представляє інтереси володаря титулів за версіями WBA/WBO/IBF/IBO в суперважкій дивізіоні Ентоні Джошуа, "почесного" чемпіона світу за версією WBC в першій важкій вазі Тоні Беллью.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, де відпочивають Ломаченко та Усик

"Я не знаю, що у вас тут, в Україні, є у воді. Але ваші боксери — найкращі в світі на даний момент! Ломаченко та Усик — ми б хотіли бачити цих хлопців на поєдинках в Великобританії якомога частіше. Вам теж потрібні ці приклади для наслідування, щоб надихати наступні покоління. І уявіть, як молоді хлопці з України кажуть: "Я хочу бути новим Ломаченком. Я хочу бути наступним Усиком". І таким чином ви зрушуєте бокс з аматорського рівня. А Україна завжди була дуже сильною на аматорському ринзі. Що стосується інших боксерів, я думаю, їх чемпіонство, здебільшого, питання часу. У Дерев'янченка — бій з Денні Джейкобсом 27 жовтня, у Гвоздика — поєдинок з Адонісом Стівенсоном 1 грудня. Це два поєдинки за чемпіонські титули, тому потенційно ви можете мати 5 чемпіонів світу вже в перший тиждень грудня", — каже 39-річний Хір, передає Klitshko-brothers.

Віднедавна, британець Едді Хірн став співпромоутером абсолютного чемпіона світу в крузервейті Олександра Усика.

Українські чемпіони світу Василь Ломаченко та Олександр Усик опинилися серед найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією читачів Sky Sports.

Зараз ви читаєте новину «Можемо мати 5 чемпіонів: промоутер Джошуа назвав українських боксерів найкращими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути