неділя, 16 вересня 2007 12:45

Моурінью: тільки лайнсмен може пояснити, чому гол не зарахований

Після нічиєї з "Блекберном" головний тренер "Челси" Жозе Моурінью все ж таки залишився задоволений грою своєї команди, повідомляє chelsea-fc.ru.

- Ми втратили два очки в матчі, про гру в якому я можу сказати лише хороші слова своїм футболістам. Команда грала без належної підготовки, без двох провідних форвардів Дідьє і Пісарро, без кращого бомбардира Лемпарда, - сказав Жозе.

Про епізод з голом Калу, який відмінили через офсайд, Моурінью говорив спокійно. Хоча тренер і вважає, що форвард знаходився у правильному положенні, і помилкове рішення судді позбавило команду трьох очок.

- Тільки лайнсмен може пояснити, чому гол не зарахований, більше ніхто.

Другий матч підряд без забитих м"ячів Жозе пояснив відсутністю Дрогба, Пісарро і Лемпарда.

- Домінувати в матчі недостатньо для того, щоб забити. Я думаю, що "Блекберн" і "Астон Вілла" доклали багато зусиль, щоб не дати нам забити. Вони відмінно захищалися і зробили все, щоб зберегти свої ворота. Фрідель двічі просто врятував свою команду. Ми зробили все, що могли. У нас не було в запасі жодного нападаючого, проте ми добре грали і зберегли бойовий настрій до останніх секунд. Голи прийдуть. Сьогодні ось ми забили м"яч, який повинен був принести нам три очки, але заробили ми все одно лише одне.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью: тільки лайнсмен може пояснити, чому гол не зарахований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути