Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2008 16:49

Моуріньо назвав англійську Прем"єр-лігу зборищем симулянтів

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо розповів, що на його думку, більшість симулянтів зібрана не де-небудь, а в англійській Прем"єр-лізі, повідомляє terrikon з посиланням на TheSun.

"У Англії існує ціла культура симуляції - стверджує СуперМо. - Я думаю, я буду правий, якщо скажу, що Дрогба, Роналду, Торрес і ван Персі - всі "нирці" - симулянти. Це нападаючі, які заробили величезну кількість пенальті за ці роки.

Англійський футбол критикує симулянтів, але тренери самі вчать гравців так робити. В Іспанії, Італії і Португалії гравців навчають грати в справжній, чесний футбол. Коли гравець переходить в Прем"єр-лігу, йому доводиться вчитися симулювати".

Проте, тренер зізнався, що не хотів би, аби його гравці залишалися на ногах в будь-якій ситуації. "Я ненавиджу коли мої гравці симулюють, але і намагання встояти при очевидному порушенні теж ні до чого, - говорить Моуріньо. - Судді рідко дають штрафні за порушення після яких гравець залишився на ногах".

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо назвав англійську Прем"єр-лігу зборищем симулянтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути