Ексклюзиви
неділя, 22 червня 2008 13:55

Міранда не зміг взяти реванш у Абрахама (ВІДЕО)

Чемпіон світу за версією IBF в середній вазі, німець вірменського походження Артур Абрахам (справжнє ім"я - Аветік Абрахамян) переміг в матчі-реванші, який проходив в США в рамках проміжної ваги, колумбійця Едісона Міранду.

Міранда володів ініціативою в перших двох раундах, проте в четвертому опинився в нокдауні. Після того, як бій поновився, Абрахам продовжив побиття суперника, який ще двічі побував на підлозі, і рефері прийняв рішення зупинити бій.

Нагадаємо, що в першому поєдинку цих боксерів, який відбувся у вересні 2006 року в Німеччині, Абрахам переміг одноголосним рішенням суддів, боксуючи кілька раундів зі зламаною щелепою.

"Не знаю, що зі мною трапилося сьогодні. Не розумію. Але хочу зазначити, що Абрахам дуже добре підготувався до бою. У нього була 100 процентна концентрація в поєдинку. Він був занадто сильним для мене сьогодні супротивником", - заявив боксер на прізвисько "Пантера".

"Я справжній чемпіон, і в цьому ви всі змогли сьогодні переконатися. На початку бою діяв трохи обережно, але можливо саме завдяки цьому зміг у результаті нокаутувати Міранду. Я хочу подякувати Америці за надану мені честь битися тут. Хочу повернутися сюди ще раз, щоб зустрітися з Келлі Павліком і Оскаром Де Ла Хойею", - сказав після бою "Король Артур".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Міранда не зміг взяти реванш у Абрахама (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути