пʼятниця, 16 травня 2008 15:15

Міністерство сім"ї, молоді та спорту стало на захист Дерюгіної

Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко повідомив, що на засіданні колегії Мінсім"ямолодьспорту було ухвалено рішення про підтримку та захист інтересів Заслуженого тренера України Ірини Дерюгіної.

"Спортивна громадськість України збентежена рішенням Міжнародної федерації гімнастики про дискваліфікацію Дерюгіної, - наголосив Юрій Павленко. – Ірина Іванівна, крім того, що сама була провідною спортсменкою, виховала цілу плеяду чемпіонок та призерок світової гімнастики, ще й довгий час обіймала посаду в технічному комітеті Міжнародної федерації гімнастики. Саме тому звинувачення щодо її некомпетентності, виглядають неправдиво. Наразі Мінсім"ямолодьспорт готує офіційний лист до FIG на захист Дерюгіної".

Нагадаємо, 22 квітня рішенням технічної комісії Міжнародної федерації гімнастики Ірину Дерюгіну було відсторонено від участі в будь-якому офіційному заході (Олімпійські ігри, світові чемпіонати, континентальні чемпіонати, фінал і етапи Кубка світу, інші спортивні ігри й усі міжнародні змагання), організованому FIG. Крім того, FIG позбавив її патенту судді до кінця циклу 2013-2016 рр.

Міністерство у справах сім"ї, молоді та спорту

Зараз ви читаєте новину «Міністерство сім"ї, молоді та спорту стало на захист Дерюгіної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути