середа, 11 квітня 2018 18:10

Мільйонні борги: з'явились шокуючі подробиці стрілянини по Шовковському

У ситуації з конфліктом між славетним у минулому голкіпером київського "Динамо" Олександром Шовковським і його тещею, яка кидалася камінням і стріляла в екс-футболіста, втрутилася його колишня дружина Ольга Альонова.

За словами жінки, Шовковський викрав у своєї дочки машину, а також заборгував їй величезні аліменти.

"2016 року він з чотирма невідомими чоловіками проник у будинок і сказав моїй матері: "Забирайся звідси, а то ми тебе винесемо!" Після його візиту з дому зникли цінні речі та документи. Також викрав автомобіль Range Rover Discovery 2015. Мама викликала поліцію, однак Шовковський зник до її приїзду. Пізніше через острах кримінальної відповідальності він повернув автомобіль. У квітні 2017 року, також незаконно проникнувши на територію домоволодіння, Шовковський повторно викрав той же автомобіль, але вже не повернув його", - повідомила Ольга ТСН.

Альонова стверджує, що екс-воротар збірної України подарував цю машину своїй доньці Саші.

"Саме цей автомобіль він придбав для дочки на виконання договору про витрати на утримання дитини, проте сам же його і забрав. При цьому, образ турботливого батька, який Шовковський створює у мережі шляхом таких провокацій, розвіюється не тільки тим, що викрав машину у своєї дочки, а й тим, як він виконує аліментні зобов'язання", - заявила дизайнер.

Альонова надала відповідні документи на підтвердження своїх слів.

"Згідно з рішенням суду, починаючи з 15 травня 2015 року він зобов'язаний виплачувати 1/4 частини всіх видів своїх доходів на утримання дочки. Граючи за ФК "Динамо", він отримував 70 тисяч доларів у місяць. Паралельно з рішенням суду - підписав договір у присутності Ігоря Суркіса про те, що зобов'язується платити дочці 10 тисяч доларів у місяць, а також оплачувати дві відпустки і, як зазначено вище - придбати автомобіль. Однак Шовковський платить 5 тисяч гривень у місяць, показуючи державному виконавцю офіційну зарплату в ФК "Динамо" 18 тисяч гривень у період своєї кар'єри, а після її завершення - нулі", - зазначила Ольга.

Згідно з довідкою судового виконавця, заборгованість Шовковського становить більше 870 тис. грн за 2015 рік, за матеріалами виконавчого провадження за 2016 рік - близько 850 тис. грн.

До вашої уваги фотофакти:

 

Раніше воротар повідомив про конфлікт з тещею, коли хотів зустрітися з донькою: "Приїхавши у встановлений судом час і місце для того, щоб забрати дочку в неділю, ні матері ні дочки в будинку не виявилося. Зате виявилася моя екс-теща, яка неодноразово була викрита у пристрасті до алкоголю і на яку є неодноразові заяви в полiцiю про те, що вона зловживає ним, дозволяє собі ображати і навіть піднімала руку на мою дочку, яка є їй онукою. Вона зробила три ​​постріли, цілячись в мене. На постріли вибігли люди з сусідніх будинків і запропонували надати допомогу".

Зараз ви читаєте новину «Мільйонні борги: з'явились шокуючі подробиці стрілянини по Шовковському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути