вівторок, 10 травня 2011 16:44

Михалик пробуде на лікарняному до вересня

Михалик пробуде на лікарняному до вересня

Захиснику київського "Динамо" і збірної України Тарасу Михалику в одній з клінік Бельгії зробили операцію.

У понеділок, 9 травня, футболіст повернувся до Києва і приступив до відновлювальних процедур. Щоб повернутися у стрій, гравцеві знадобиться від трьох до чотирьох місяців, повідомляє прес-служба "Динамо".

"Спочатку хотіли обійтися без хірургічного втручання, і до певного моменту консервативного лікування було достатньо. Але в матчі з "Арсеналом" суперник невдало впав мені на ногу, а після цього на одному з тренувань коліно і зовсім заклинило, нога не розгиналася. Довелося робити операцію . На щастя, все пройшло успішно", - сказав Михалик.

"Саме по собі пошкодження меніска не таке страшне, після нього відновлення складає максимум півтора місяці. Але крім нього, мені ще зміцнювали бічну зв'язку коліна, яка була дуже розтягнута", - додав він.

"Через три місяці знову піду до професора, який мене оперував. Він оцінить моє стан і скаже більш точну інформацію. Сподіваюся, мені знадобиться менше часу, хочеться скоріше повернутися в стрій, хоча й поспішати не варто. На жаль, доведеться пропустити збори, потім буду працювати вдвічі-втричі більше, щоб надолужити втрачене", - заявив футболіст.

Нагадаємо, що через травми у цьому сезоні "Динамо" не допоможуть півзахисники Мілош Нінкович і Факундо Бертольо.

Зараз ви читаєте новину «Михалик пробуде на лікарняному до вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути