вівторок, 19 серпня 2008 09:02

Михайличенко: Алієв для моєї концепції гри не підходить

Михайличенко: Алієв для моєї концепції гри не підходить
В понеділок на базі ФК "Динамо" (Київ) відбулася прес-конференція головного тренера збірної України Олексія Михайличенка.

- Не так давно я вже зустрічався зі всіма вами і тому сьогодні я озвучу лише те, що стосується майбутньої гри з Польщею. Вам відомо, що це один з останніх етапів на шляху підготовки національної команди до відбірних матчів чемпіонату світу 2010 року. І тому ми постараємося провести його якомога корисніше. Не хочеться повторювати помилки матчу зі Швецією. Як ви знаєте, в збірну було викликано 23 чоловіка. На жаль, Несмачний і Кернозенко отримали пошкодження і в грі зі збірною Польщі взяти участь не зможуть. Зі всіма іншими проблем немає. Ви самі знаєте, в якому щільному графіку проходять поєдинки нашої Прем"єр-ліги, тому в контрольному матчі з командою Польщі ми постараємося використовувати максимальну кількість замін. Хтось з футболістів не візьме участі в грі, але для нас важливо ці дні провести, потренуватися разом. Адже це кістяк нинішньої збірної. Нам необхідно поговорити, подивитися один одному в очі і ще раз нагадати про ті завдання, які нам треба вирішувати найближчим часом.

- Ви вже визначилися з тим, хто буде капітаном в поєдинку з Польщею?

- Я ще не визначився зі складом, а ви говорите про капітана! Капітан повинен бути лідером, а його визначає сама гра, а не пов"язка на руці. Просто хотілося б, щоб капітанів у нас було більш ніж лейтенантів і сержантів.

- Ви вважаєте, що Алієв ще не гідний грати в національній збірній?

- Я вважаю що - ні. Згоден, Алієв зараз виглядає непогано, але якщо взяти до уваги той обсяг роботи, який він виконує, то для моєї концепції гри він не підходить. В усякому разі, на цей момент.

- Ви маєте в своєму розпорядженні достатньо інформації про збірну Польщі?

- Звичайно ж, ми стежили за матчами збірної Польщі на недавньому чемпіонаті Європи. Проте на цю гру в табір польської збірної було запрошено багато нових гравців. Напевно, поляки теж розглядають цю гру як контрольну і постараються перевірити нових виконавців. Тому не варто загострювати увагу на комусь персонально. Командні ж принципи гри поляків ми бачили і поділимося інформацією з хлопцями.

- У ці дні проводить збір і "молодіжка". Ви плануєте відвідувати поєдинки з її участю?

- Ні. На жаль, я не зможу побувати на матчах молодіжної збірної. Часу у нас дуже мало. Адже ми тільки вчора зібралися. Хоча дуже б хотілося.

"Динамоманія"
Зараз ви читаєте новину «Михайличенко: Алієв для моєї концепції гри не підходить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути