пʼятниця, 24 серпня 2018 02:12

Ми показали, з чого ми зроблені - Вернидуб

Ми показали, з чого ми зроблені - Вернидуб
Зоря - Лейпциг, післяматчева прес-конференція Юрія Вернидуба. Фото: Телеграф

Луганська "Зоря" героїчно втримала нічию у матчі проти "Лейпцига". Своїми думками про матч поділився головний тренер "мужиків" Юрій Вернидуб.

"Хочу привітати команду з хорошою грою. Витримали напруження, побачили, з чого вони зроблені. Шкода, що трапився епізод із Лєднєвим, і ми залишилися в меншості.

Добре оборонялися, могли забити, виходили в атаки. Сподіваюся, що в наступних іграх заб'ємо те, що ми не забили сьогодні. Рахунок 0:0 дає шанс обом командам. Через тиждень життя покаже, хто пройде, а хто вилетить. Залишитися вдесятьох проти такої команди – дуже погано. У другому таймі вони збільшили тиск, але хлопці чудово зіграли в обороні.

Вочевидь, прийдеться робити глобальну ротацію на гру з Десною. Хлопці не залізні. Для нас важлива гра з Десною, але не менше, ніж матч-відповідь проти Лейпцига. Хай виходять ті, хто мало грає, і доводять на полі. У Караваєва та Хомченовського не було мікротравм. Вони багато боролися, і я бачив, що втомились. У Діми були невеликі судоми. Ті хлопці, які вийшли на заміну, зіграли добре", – сказав наставник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" героїчно відстояла нічию з "Лейпцігом"

Матч-відповідь відбудеться за тиждень на "Ред Булл Арені".

Зараз ви читаєте новину «Ми показали, з чого ми зроблені - Вернидуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути