середа, 05 серпня 2020 22:49

Ми мали забивати 5 голів – Каштру

Ми мали забивати 5 голів – Каштру
Луїш Каштру здобув упевнену перемогу. Фото ФК "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу в матчі-відповіді з "Вольфсбургом" (3: 0) і вихід в 1/4 фіналу ЛЄ.

"Хороші враження, команда майже весь час була сильна. "Вольфсбург" добре почав, притиснув нас пресингом, змусив нас недобре грати. Ми не використали зони. Але потім ми почали створювати моменти. Марлос, Тайсон, Алан Патрік. У нас було 5 моментів". Повідомляє "Трибуна".

"У другому таймі ми поставили собі за мету забити гол. Наша мета - перемогти, а не закриватися в обороні, чекаючи, як збіжить час. Ми досягли результату, вийшли в 1/4 фіналу, працюємо далі.

П'ять моментів створили - п'ять моментів треба було забити. У футболі такого не буває. Є людські помилки. Так і сталося в грі. Ми повинні чекати момент, щоб забити - це і сталося.

Ми щасливі, подарували радість уболівальникам. Всі задоволені результатом. Показали гарну гру. Зараз важливо підготувати команду, адже через 6 днів матч або з "Айнтрахтом", або з "Базелем".

Працюємо щодня, щоби перемагати. Іноді не вдається - ми засмучуємося. Але частіше нам вдається, робота компенсується. У футболі все раптово, життя може змінитися, життя тренера може помінятися.

Ми чемпіони, в 1/4 фіналу ЛЄ. Це фантастичний клуб, чудова адміністрація, кваліфікований колектив гравців, з відмінним характером кожен. Нічого поганого в команді немає. Факти це доводять.

У "Шахтаря" 10 єврокубкових матчів в сезоні. 6 в ЛЧ, всього 2 програли "Ман Сіті" і "Аталанті", в ЛЄ 3 з 4 виграли. Вийшли до чвертьфіналу ЛЄ.

На жаль, ми вилетіли з ЛЧ. Але баланс в команді мене радує. Треба діяти, а не говорити. Ми робимо добре, мене це радує. Але все може дуже швидко змінитися", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розгромив "Вольфсбург" – 3:0

Донецький "Шахтар" в наступному році буде грати в Лізі чемпіонів. Команда виграла останній чемпіонат України.

Зараз ви читаєте новину «Ми мали забивати 5 голів – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути