пʼятниця, 12 грудня 2008 14:39

"Металіст" готуватиметься до зустрічі з "Бенфікою" у Португалії

Харківський "Металіст", якого 18 грудня очікує матч з лісабонською "Бенфікою", сьогодні, 12 грудня, відправився до Португалії, повідомляє "Кореспондент".

"Металіст" забезпечив собі вихід до 1/16 фіналу за тур до завершення групового турніру Кубка УЄФА. Завершальний матч із "Бенфікою", який пройде в четвер у Лісабоні, не має турнірного значення для харків"ян.

Готуватися до цього поєдинку гравці "Металіста" будуть в безпосередній близькості від майбутнього суперника: сьогодні команда Мирона Маркевича відправиться до столиці Португалії.

У складі делегації 22 гравця, включаючи новачка - Дениса Олійника, який підписав контракт з клубом лише у минулий вівторок. Проте Олійник не зможе зіграти з "Бенфікою", оскільки не був заявлений на груповий етап Кубка УЄФА.

До Португалії вилетіли: воротарі - Горяїнов, Бажан і Жданков, та польові гравці - Обрадовіч, Папа, Майдана, Ганчаржик, Бордіян, Бабич, Олійник, Девіч, Рикун, Зезе, Поступаленко, Курилов, Селін, Барілко, Конюшенко, Трішовіч, Бутенко, Фомін, Джексон.

У Харкові залишився Валяєв, якому повинні видалити мигдалини. Також, лише в неділю до партнерів приєднається Едмар, який у суботу справлятиме в Сімферополі весілля.

"Заздалегідь відправитися до Португалії ми вирішили через погодні умови. Мороз зробив непридатними поля на нашій заміській базі. Тренуватися та нормально готуватися на них до важливої гри з "Бенфікою" неможливо. У Лісабоні ж умови у нас будуть зовсім іншими", - пояснив ранній відліт до Португалії головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич.

Додамо, що в рамках підготовки до матчу з "Бенфікою" у суботу "Металіст" проведе спаринг із лісабонською "Ештрелою", яка виступає у другому португальському дивізіоні.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" готуватиметься до зустрічі з "Бенфікою" у Португалії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути