Ексклюзиви
четвер, 30 березня 2017 15:13

Мессі письмово вибачився за лайку під час матчу

Мессі письмово вибачився за лайку під час матчу
Мессі вилаяв не суддю, а повітря? Фото: reuters.com

Аргентинська футбольна асоціація направила до ФІФА листа з поясненнями форварда Ліонеля Мессі щодо його лайки, через яку він був дискваліфікований на чотири поєдинки збірної.

У вівторок, 28 березня, ФІФА дискваліфікувала Лео на чотири матчі кваліфікації Кубка світу-2018 за те, що він нібито вилаяв лінійного суддю в поєдинку з Чилі (1:0). Причому це рішення було прийнято в акурат за кілька годин до старту зустрічі Альбіселесте з Болівією. Матч аргентинці в підсумку програли з рахунком 0:2 і погіршили становище в турнірній таблиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КС-2018. Достроковий тріумф Бразилії, "підвисання" знекровленої Аргентини, гол-красень Санчеса: результати матчів південноамериканської групи

Сьогодні AFA написала лист до ФІФА, до якого доклала пояснення Мессі. Ліонель каже, що його слова не були спрямовані на адресу саме судді, а були сказані просто в повітря через розчарування.

"Жодне з моїх слів не було сказано на адресу помічника судді. Вони були висловлені просто в повітря", - цитує пояснення Мессі La Nación.

Через дискваліфікацію Ліонель пропустить ще й зустрічі з Уругваєм (28 серпня), Венесуелою (5 вересня) і Перу (3 жовтня). Якщо її, звичайно, не скоротять через апеляції AFA, яку вона може подати протягом 10 днів з моменту призначення покарання.

У нинішньому відбірковому циклі Мессі провів за Аргентину 6 матчів. При цьому забив 4 голи і віддав 2 результативні передачі.

Після 14 матчів кваліфікації команда Едгардо Бауса займає 5-у сходинку в таблиці південноамериканського відбору до КС-2018. Це дозволяє претендувати лише на стикові матчі, а не на пряме попадання на мундіаль.

Зараз ви читаєте новину «Мессі письмово вибачився за лайку під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути