Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 15:50

Мессі і Рікельме зіграють на Олімпіаді

Форвард іспанської "Барселони" Ліонель Мессі включений до складу збірної Аргентини, яка візьме участь у футбольному турнірі на Олімпійських іграх у Пекіні. Також головний тренер аргентинців Серхіо Батісту включив у попередню заявку нападаючого мадридського "Атлетіко" Серхіо Агуеро.

У заявку діючих олімпійських чемпіонів увійшли і такі відомі гравці, як півзахисник "Боки Хуніорс" Хуан Роман Рікельме, захисник міланського "Інтеру" Ніколас Бурдіссо, а також півзахисники Фернандо Гаго з мадридського "Реала" і Хавьєр Маскерано з "Ліверпуля". Всього у попередній заявці збірної Аргентини 18 осіб.

У груповому турнірі аргентинцям протистоятимуть команди Сербії, Австралії і Кот-д"Івуару.

За правилами Олімпіади, у футбольній команді повинні бути футболісти не старші 23-х років, при цьому допускається включення до складу трьох гравців, чий вік перевищує вказане обмеження.

Попередній склад олімпійської збірної Аргентини:

Воротарі: Оскар Устарі ("Хетафе", Іспанія), Серхіо Ромеро ("АЗ", Голландія).

Захисники: Пабло Сабалета ("Еспаньол", Іспанія), Лусіано Монцон ("Бока Хуніорс"), Езекіль Гарай ("Реал" Мадрид, Іспанія), Ніколас Бурдіссо ("Інтер", Італія), Федеріко Фаціо, Лаутаро Акоста (обидва - "Севілья", Іспанія).

Півзахисники: Фернандо Гаго ("Реал" Мадрид, Іспанія), Хуан Роман Рікельме ("Бока Хуніорс"), Евер Банега ("Валенсія", Іспанія), Хавьєр Маскерано ("Ліверпуль", Англія), Хосе Соса ("Баварія", Німеччина).

Нападаючі: Дієго Буонанотте ("Рівер Плейт"), Серхіо Агуеро ("Атлетіко", Іспанія), Ліонель Мессі ("Барселона", Іспанія), Езекіль Лавецці ("Наполі", Італія), Анхель Ді Марія ("Бенфіка", Португалія).

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Мессі і Рікельме зіграють на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути