Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2007 19:20

Матч "Шахтар" - "Севілья" судитиме Папареста

 

Повторний матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА між донецьким "Шахтарем" та іспанською "Севільєю" обслуговуватиме італійська бригада суддів. Очолить її Джанлука Папареста, 37 років. На лінії йому асистуватимуть Марчелло Амброзіно та Стефано Айрольді. Резеврним рефері призначили Паоло Тальявенто. Суддівським спостерігачем буде бельгієць Віллі Гоовертс, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Папареста уже судив матч за участю "гірників". Минулого року він обслуговував перший поєдинок 1/16 Кубка УЄФА з "Ліллем". Тоді французька команда перемогла 3:2.

Папареста був замішаний у корупційному скандалі, який спалахнув наприкінці травня в італійській Серії А. Крім того його покарали за те, що він не вніс у суддівський звіт інцидент після матчу "Реджина" - "Ювентус" (2:1) у сезоні 2004-2005. Тоді колишній генеральний директор туринського клуба Лучано Моджі зачинив Папаресту у роздягальні за те, що він відмінив гол його команди. Суддя відбув восьмимісячну дискваліфікацію і тепер знову повернувся до роботи.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - "Севілья" судитиме Папареста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути