понеділок, 18 січня 2016 18:05

"Матч із Долгополовим стане для мене серйозним випробуванням" - Федерер

"Матч із Долгополовим стане для мене серйозним випробуванням" - Федерер
Роджер Федерер. Фото: reuters.com

Швейцарець Роджер Федерер поділився думкою про першу ракетку України Олександра Долгополова, з яким йому доведеться зустрітися в другому раунді Australian Open.

"Скажу чесно, буде дуже важкий матч. Ми з ним тренувалися в міжсезоння в Дубаї і в цьому році, і в минулому. Я чудово його знаю, і він зовсім не такий гравець, як мій сьогоднішній суперник", - говорить Федерер.

При цьому конкретизував, що він мав на увазі.

"Сьогодні я грав із небезпечним і хорошим тенісистом, але все ж недосвідченим. А Долгополов - це зовсім інша справа та інший рівень. Він все це вже проходив. У нього є фізпідготовка, і міць, і швидкість, і тенісний інтелект. Для мене це буде серйозне випробування", - підкреслив швейцарець.

"Цікаво, поставлять нас на день або на вечір, тому що це буде важливим фактором. Увечері тут грається зовсім не так, як удень. Але в будь-якому разі, я готуюся до дуже важкого матчу", - додав він.

Нагадаємо, матч Федерера з Долгополовим відбудеться 20 січня. Точний час початку поєдинку стане відомий завтра. "Gazeta.ua" планує текстову трансляцію.

Зараз ви читаєте новину «"Матч із Долгополовим стане для мене серйозним випробуванням" - Федерер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути