четвер, 31 травня 2007 11:56

Матч Франція - Україна покажуть у прямому ефірі

 

Відбірковий поєдинок Евро-2008 між збірними Франції та України, який відбудеться 2 червня на стадіоні "Стад де Франс", у прямому ефірі покаже Перший національний. Про це вчора, 30 травня, повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, інформує www.sport.com.ua.

- Якщо пам"ятаєте, трансляція матчу нашою збірною проти італійців опинилася на межі зриву, і федерації довелося заплатити чималу суму, щоб українці змогли в прямому ефірі постежити за грою команди Олега Блохина з чемпіонами світу. Але надалі подібним фінансуванням ми більше займатися не будемо. Наскільки мені відомо, Перший національний купує пакет трансляцій на всі матчі збірної України у відборі на Eвро-2008. He залишиться осторонь і наша "молодіжка" - поєдинки підопічних Олексія Михайличенко проти збірних Туреччини і Вірменії також будуть показані в прямому ефірі на цьому каналі, - сказав Лашкул.

Зараз ви читаєте новину «Матч Франція - Україна покажуть у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути