субота, 23 лютого 2008 14:36

Масса: цього року повториться торішня боротьба

На останніх тестах команда "Феррарі" випробувала нову аеродинаміку. Тепер конфігурація машини приблизно відповідає тій, з якою команда почне сезон у Мельбурні.

Пілот італійської стайні Феліпе Масса в інтерв"ю Autosport відзначив, що в цілому задоволений новим болідом.

- Ми отримали те, чого чекали, тепер потрібно працювати над рештою вузлів, щоб добитися від машини максимуму. У Барселоні "Макларен" був на декілька тисячних швидше, але ми працювали за власною програмою, і в цій ситуації час на колі не має великого значення. Машина у відмінному стані, але завжди є що поліпшувати, - сказав бразилець. - Минулого року ми теж показували відмінні результати на тестах, преса вважала нас фаворитами чемпіонату, але боротьба була дуже щільною. Думаю, цього року все повториться. Ми повинні зробити максимум до початку сезону, не звертаючи уваги на те, що пишуть в газетах. Реальні результати роботи команд усі побачать лише в Мельбурні. У "Формулі-1" можливі будь-які сюрпризи.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Масса: цього року повториться торішня боротьба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути