Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 14:54

Маслаченко: не впевнений, що з Погребняком "Зеніт" зіграв би сильніше

З Павлом Погребняком у фіналі Кубка УЄФА "Зеніт" міг би зіграти гірше, вважає відомий у минулому голкіпер "Спартака" і збірної СРСР Володимир Маслаченко.

- І перший, і другий гол вийшли просто прекрасними. Обов"язково потрібно відзначити на рідкість розумну гру Текке і, звичайно ж, Аршавіна. Тому я не впевнений, що з Погребняком "Зеніт" зміг би зіграти сильніше. За великим рахунком, пітерцям потрібний і Текке, і Погребняк, але в даному випадку "Зеніт" виграв, Погребняк програв, - відзначив Маслаченко. - Я завжди був настроєний оптимістично по відношенню до "Зеніту" і жодного разу в ньому не помилився. Перед цією грою я скрізь підкреслював, що "Зеніт" може обіграти "Рейнджерс" за рахунок класу. Саме за рахунок класу, розуміючи під цим не виклик потягатися в боротьбі чи бігу, а розумну розпасовку, грамотні дії футболістів. Вже через 15-20 хвилин першого тайму я про себе відзначив, що якщо і далі так піде і не буде грубих помилок, то "Зеніт" зобов"язаний перемагати.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Маслаченко: не впевнений, що з Погребняком "Зеніт" зіграв би сильніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути