четвер, 18 вересня 2008 09:48

Маркевич згоден на нічию в Стамбулі

Мирон Маркевич, головний тренер дворазового бронзового призера чемпіонату України, на передматчевій прес-конференції, яка відбулася увечері у вівторок на рідному стадіоні "чорних орлів" із Стамбулу "Інону", виявився нелегким горішком для місцевої преси. Турецькі акули пера та мікрофону, звичайно ж, зробили спробу дізнатися новини і головні завдання "Металіста" на новий єврокубковий сезон, але дипломат з Мирона Богдановича вийшов завидний.

- Ми віддаємо собі звіт, що належить зіграти з однією з найсильніших команд Туреччини, гравці якої мають багатий досвід виступу на міжнародній арені, а команда в цілому вельми непогано укомплектована, - сказав український фахівець. - Ми подібним багатим досвідом похвалитися ніяк не можемо. У минулому розіграші зустрічалися з англійським "Евертоном", і та дуель закінчилася не в нашу користь.

Про результат...
- Насамперед хочемо показати змістовний футбол. Буде хороша гра - буде і добрий результат. Якщо мені сьогодні запропонували б нічию, я б погодився, а так все покаже матч і час.

Про проблеми з складом...
- В першій команді травмованих і хворих немає. А хто потрапить в стартовий склад, визначимо після сьогоднішнього тренування.

Про масштаби турнірних завдань в Кубку УЄФА...
- Для нас це буде дуже важливий матч, тим більше з такою амбітною і титулованою командою. Втім, для нас першорядною є якість нашого футболу і набір міжнародного досвіду.

Про персональну опіку лідерів суперника...
- Ви ж знаєте, що ми ніколи не граємо персонально. Використовуємо зонний варіант оборони, а лідери суперника просто отримають більше уваги від оборонців.

Про прогрес українського футболу в цілому...
- Рівень футболу в нашій країні дійсно піднімається, чемпіонат стає цікаво, а ЄВРО-2012 стимулює подальше зростання.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич згоден на нічию в Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути