Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2018 18:02

Маркевич розповів, чи додала збірна України у тактичному плані

Маркевич розповів, чи додала збірна України у тактичному плані
Маркевич прокоментував прийдешні матчі збірної України. Фото: Металіст 1925

Екс-наставник збірної України Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчів збірної України зі Словаччиною (16 листопада) і Туреччиною (20 листопада).

"Останнім часом збірна України, вважаю, додала у тактичному плані. Радує і те, що у команді зараз довга лава запасних, і навіть у випадку відсутності когось із лідерів їх є ким замінити.

Відсутність у збірній Андрія Ярмоленка і Марлоса? Про травми Ярмоленко і Марлоса свій вердикт вже висловились медики, а ось щодо чергового пошкодження Кравця у мене є питання. Може, все через незаліковані старі травми? Так не має бути. Адже найгірше, що Андрій Шевченко не має можливості перевірити в справі цього досвідченого гравця, тим паче, що у нас у збірній форварди у дефіциті.

Можливо, але я б це робив із перших хвилин, коли шанси суперників ще рівні. Але, думаю, що у цьому питанні Андрій Шевченко не буде ризикувати. Тому хочеться побажати новачкам вірити у власні сили, не засмучуватися, навіть якщо їм довірять не той відрізок часу, на який вони розраховували ...

Наші футболісти голодні до перемог, тому вони зроблять все, щоб закінчити цей турнір із максимальним результатом

У складі словаків є відразу кілька зіркових футболістів, які захочуть довести випадковість останніх невдач, а менш досвідченим - сподобатися новому тренерському штабу. Це має змусити наших футболістів поставитися до поєдинку з максимальною відповідальністю.

На матч приїде багато вболівальників з України, тому Андрій Шевченко і його підопічні захочуть порадувати їх видовищною грою.

Упевнений, що наші футболісти голодні до перемог, тому вони зроблять все, щоб закінчити цей турнір із максимальним результатом", передає слова Маркевича Команда №1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого може випустити Шевченко у сьогоднішньому матчі проти Словаччини

Зараз Мирон Маркевич очолює комітет національних збірних ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич розповів, чи додала збірна України у тактичному плані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути