Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 09:29

Маріка поїде на Євро

Травма нападаючого "Штутгарта" Чипріана Маріки виявилася несерйозною і 22-річний форвард поїде у складі національної команди на Євро-2008. Про це повідомив лікар збірної Румунії Помпіліу Попеску.

- Маріка травмувався у зіткненні з партнером по команді на тренуванні, але це пошкодження не настільки серйозне, щоб через нього пропускати Євро-2008. Маріка поїде до Австрії і Швейцарії, - повідомив Попеску.

- Слава Богу, травма виявилася несерйозною! Це підтвердило медобстеження, яке я пройшов. На правій нозі утворилася невелика гематома, але нічого більшого. Помпіліу Попеску завірив, що моя участь на Євро-2008 знаходиться поза небезпекою. Я поговорив з керівництвом клубу, і ми вирішили, що буде краще, якщо я все-таки не братиму участі в матчі останнього туру чемпіонату Німеччини. Навіть якщо зможу відновитися до цієї зустрічі, ризикувати, думаю, не варто. Я хочу бути у повній бойовій готовності напередодні прийдешньої континентальної першості. На Євро-2008 нам належить зіграти з серйозними збірними: Франції, Італії, Голландії. Але за нами 23 мільйони румун, які протягом червня підтримуватимуть нас, переживатимуть за результат зустрічей. Спробуэмо не розчарувати наших уболівальників, - заявив у свою чергу Маріка.

ProSport

Зараз ви читаєте новину «Маріка поїде на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути