Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2012 09:28

Марадоні видалили камені з нирок

Марадоні видалили камені з нирок

Всесвітньо відомий аргентинський нападаючий Дієго Марадона в неділю був госпіталізований в одну з клінік Дубая, де він тренує місцевий клуб "Аль-Васлуй". Там Марадона був успішно прооперований.

51-річному фахівцеві була зроблена операція, по закінченню якої дочка Марадони Дельма виклала запис у Twitter: "Операція у мого тата пройшла дуже успішно! Дякуємо всім, хто турбувався за нього і питав про нього!"

Раніше повідомлялося, що наставник клубу "Аль-Васлуй" з ОАЕ відчув себе погано після чергового матчу своїх підопічних і на наступний день був госпіталізований. Лікарі виявили у легенди світового футболу камені в нирках.

Очікується, що вже сьогодні, 16 січня, Марадону випишуть з лікарні.

Нагадаємо, влітку минулого року Марадона потрапив у ДТП під Буенос-Айресом. Повідомлялося, що футболіст отримав травму коліна, а його громадянська дружина Вероніка Охеда, яка знаходилася в машині у момент інциденту, пошкодила стегно. Проте травми виявилися несерйозними, і постраждалих в той самий день виписали з лікарні.

Дієго Армандо Марадона - кращий футболіст XX століття, згідно з голосуванням уболівальників на офіційному сайті ФІФА. Він двічі визнавався кращим футболістом Південної Америки, виграв чемпіонат світу з футболу 1986 р. у складі збірної Аргентини, з "Бока Хуніорс" ставав чемпіоном Аргентини, а в складі "Наполі" виграв чемпіонат Італії.

Зараз ви читаєте новину «Марадоні видалили камені з нирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути