середа, 28 січня 2009 11:31

Марадона назвав склад збірної Аргентини на матч проти Франції

Головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона назвав склад на товариський матч з командою Франції, який відбудеться 11 лютого в Марселі. Поки в списку гравців, викликаних Марадоною, числяться тільки ті футболісти, які виступають в європейських клубах, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

Пізніше до збірної повинні приєднатися півзахисники Хуан Роман Рікельме і Хуан Себастьян Верон, які грають за аргентинські клуби "Бока Хуніорс" і "Естудіантес". Відзначимо, що Марадона викликав в команду захисника міланського "Інтеру" Вальтера Самуеля, який останній раз виступав за національну збірну три роки тому.

Дієго Марадона очолив збірну Аргентини в листопаді минулого року, змінивши на цій посаді Альфіо Басіле.

Склад збірної Аргентини на матч з Францією

Воротарі: Хуан Пабло Каррісо ("Лаціо", Італія), Серхіо Ромеро (АЗ, Голландія).

Захисники: Хав"єр Дзанетті ("Інтер", Італія), Мартін Демічеліс ("Баварія", Німеччина), Габріель Хайнце ("Реал", Іспанія), Даніель Діас ("Хетафе", Іспанія), Ніколас Бурдіссо ("Інтер", Італія), Вальтер Самуель ("Інтер", Італія).

Півзахисники: Хав"єр Маскерано ("Ліверпуль", Англія), Фернандо Гаго ("Реал", Іспанія), Максі Родрігес ("Атлетіко", Іспанія), Хонас Гутьєррес ("Ньюкасл", Англія), Луіс Гонсалес ("Порту", Португалія).

Нападаючі: Ліонель Мессі ("Барселона", Іспанія), Серхіо Агуерро ("Атлетіко", Іспанія), Карлос Тевес ("Манчестер Юнайтед", Англія), Есекіль Лавессі ("Наполі", Італія), Лісандро Лопес ("Порту", Португалія), Херман Деніс ("Наполі", Італія), Анхель Ді Марія ("Бенфіка", Португалія).

Зараз ви читаєте новину «Марадона назвав склад збірної Аргентини на матч проти Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути