понеділок, 17 листопада 2008 15:25

Манчіні замінить Шустера в "Реалі"

Колишній наставник "Інтера" Роберто Манчіні називається в числі можливих наступників Бернда Шустера на посту головного тренера "Реала". На минулому тижні Манчіні був визнаний тренером року в Італії та отримав приз Panchinad"oro ("Золота лавка"). Таким чином, були відзначені заслуги фахівця в завоюванні міланцями чемпіонського титулу. На церемонії Манчіні був тепло зустрінутий нинішнім рульовим синьо-чорних Жозе Моурінью, інформує Channel4.

Тим часом одна з провідних іспанських газет AS повідомила про те, що незабаром колишній наставник "Інтера" може відновити кар"єру і прийняти "Реал". Під нинішнім головним тренером мадридців з недавніх пір серйозно розгойдується крісло. Команда Шустера вилетіла з Кубка Іспанії, поступившись в двоматчевому протистоянні клубу другого дивізіону "Реал Уніон", двічі програла в Лізі чемпіонів "Ювентусу" і вже на п"ять очок відстає від "Барселони", яка лідирує в примері.

У ці ж вихідні "Реал" зазнав поразки в грі з "Вальядолідом", від результату якої, за деякими даними, безпосередньо залежало майбутнє німецького фахівця. Не виключено, що вже в найближчий день керівництво "Реала" оголосить про відставку Шустера. У списку його можливих наступників значиться Манчіні, а також колишні гравці "Королівського клубу" Мічел і Віктор Фернандес.

Зараз ви читаєте новину «Манчіні замінить Шустера в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути