Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 06:11

"Манчестер Юнайтед" знищив "Рому" в другому таймі

"Манчестер Юнайтед" знищив "Рому" в другому таймі
"Рома"провалила другий тайм матчу в Манчестері. Фото: Reuters

Сьогодні в Римі визначиться один із фіналістів Ліги Європи. Місцевий клуб спробує відігратися після ганебної поразки в гостях від "Манчестер Юнайтед". Згадуємо перипетії першої гри.

Підопічні Фонсеки не надто вдало почали зустріч в Манчестері й пропустили швидкий гол. Відзначився Бруну Фернандеш. Однак невдовзі Поль Погба зіграв рукою у власному карному майданчику й Лоренцо Пеллегріні зрівняв рахунок із пенальті. І вже зовсім несподівано Едін Джеко в середині тайму вивів гостей уперед – 2:1.

Ніхто не знає, як би розвивалися події, якби не травми Жордана Верету, Пау Лопеса й Леонардо Спінаццоли, яких вони зазнали ще в першому таймі. Паулу Фонсека змушений був міняти трьох гравців уже до 37-ої хвилини. Особливо відчутною для гостей була втрата воротаря. Подальші події в другому таймі лише підтвердили цю істину.

На другу половину матчу вийшов уже зовсім інший "Манчестер Юнайтед", який підтвердив, що між ним і нинішньою "Ромою" – прірва. П'ять голів за 45 хвилин і ще кілька втрачених нагод яскраво демонструють рівень сьогоднішніх суперників – 6:2. Справа ледь не дійшла до повторення рахунку 15-річної давнини, коли римляни були биті – 7:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки буде заробляти Моуріньйо в "Ромі"

У паралельному матчі "Вільярреал" здолав удома "Арсенал" – 2:1. Господарі вигравали 2:0, але пропустили в кінцівці. Гармаші взагалі могли зрівнювати рахунок, якби Обамеянг наприкінці зустрічі реалізував вихід сам на сам.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" знищив "Рому" в другому таймі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути