понеділок, 20 серпня 2012 11:49

"Манчестер Сіті" почав захист титулу з перемоги

"Манчестер Сіті" почав захист титулу з перемоги
"Манчестер Сіті" переміг "Саутгемптон" у матчі першого туру АПЛ ФОТО: Reuters

"Манчестер Сіті" переміг новачка прем'єр-ліги "Саутгемптон" у багатому на події і дуже видовищному матчі першого туру чемпіонату Англії з футболу, повідомляє "Р-Спорт".

Зустріч в Манчестері завершилася з рахунком 3:2 на користь діючих чемпіонів країни. Ложкою дьогтю для шанувальників "Сіті" стала травма найкращого бомбардира команди Серхіо Агуеро, який залишив поле на ношах в дебюті гри.

Агуеро отримав травму коліна на 8-й хвилині в ігровому епізоді. Продовжити зустріч аргентинцеві не вдалося, і його замінив Едіна Джеко. Незабаром Карлос Тевес заробив пенальті, виконувати який зголосився Давід Сілва, проте слабкий удар іспанця парирував воротар "Саутгемптона" Келвін Девіс.

Відкрити рахунок господарям вдалося на 40-й хвилині, коли на передачу Саміра Насрі відгукнувся Тевес і точно пробив у ближній кут. Втім, відеоповтор показав, що аргентинець, швидше за все, знаходився в офсайді.

У другому таймі знову не пощастило Сілвіи, удар якого з близької відстані потривожив поперечку. А на 59-й хвилині гості зрівняли рахунок. Найрезультативніший гравець "Саутгемптона" минулого сезону Ріккі Ламберт, ледь вийшовши на заміну, завдав прицільного "пострілу" в лівий від Джо Харта кут після плутанини усередині штрафної площі "Сіті".

Головний тренер "святих" Найджел Едкінс на цьому не зупинився. На 65-й хвилині він випустив на поле півзахисника Стівена Девіса, який три хвилини потому увігнав м'яч у той же нижній кут - знову Харт виявився безсилий.

Втім, вів у рахунку "Саутгемптон" недовго. На 72-й хвилині рикошет дозволив Джеко практично без перешкод розстріляти порожні ворота - 2:2. Тут же зобов'язаний був забивати Маріо Балотеллі, який замінив Сілву, але форвард збірної Італії промахнувся. На 80-й хвилині захисник гостей Денні Фокс після навісу головою скинув м'яч точно на набігаючого Насрі, і француз суперника не пощадив - 3:2.

У стартовому складі "Сіті" вийшов і відіграв повний матч екс-півзахисник "Евертона" 21-річний Джек Родуелл, який влітку був придбаний "городянами" за 12 мільйонів фунтів.

Манчестер Сіті - Саутгемптон 3:2 (1:0, 2:2)

Голи: 1:0 - 40 Тевес, 1:1 - 59 Ламберт, 1:2 - 68 С. Девіс, 2:2 - 72 Джеко, 3:2 - 80 Насрі.

Манчестер Сіті: Джо Харт, Сабалета, Компані, Лескотт, Кліши, Сілва (Балотеллі, 72), Родуелл, Яя Туре, Насрі, Агуеро (Джеко, 14), Тевес (Коларов, 87).

Саутгемптон: Девіс, Клайн, Фонте, Хойвелд, Фокс, Уорд-Проуз (С. Девіс, 65), Лаллана, Шнайдерлін, Панчон (Шарп, 86), Джей Родрігес (Ламберт, 55), Гільєрме.

Попередження: Ламберт (60), Фокс (62), Насрі (82), Шнайдерлін (87).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" почав захист титулу з перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути