Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 18:02

Мальдіні впевнений, що "Мілан" доб"ється успіху у Мюнхені

Не дивлячись на те, що Паоло Мальдіні, 38 років, проводить в "Мілані" вже 23-й сезон, він все одно горить бажанням зломити опір "Баварії" в Німеччині, щоб отримати шанс в п"ятий раз завоювати Кубок європейських чемпіонів, інформує www.uefa.com.

Перший матч 1/4 фіналу проходив в Італії і завершився з рахунком 2:2, так що тепер невелика перевага на стороні "Баварії". Але Мальдіні не звикати до подібних ситуацій. Захисник дебютував в серії А в 1985 році і провів більше 600 матчів в Італії, а також 165 - в турнірах під егідою УЄФА. Тому у футболі для Мальдіні навряд чи залишилися секрети.

- Я повністю віддаю себе грі ось вже 20 років. І те, що прийдешній матч може стати для мене останнім в Лізі чемпіонів, нічого не міняє. Навпаки, це може дати мені додатковий стимул, - сказав Паоло Мальдіні.

Після нічиїй на "Сан-Cіро", італійський клуб опинився під великим тиском, проте колишній гравець збірної Італії не сумнівається в своїй команді.

- Не дивлячись на результат першого матчу ми упевнені в своїх силах. Ми тут для того, щоб віддати всі сили, тому ми упевнені, що зможемо добитися успіху. Ми могли приїхати до Мюнхена, маючи перевагу, але зараз вона на стороні "Баварії". На цьому рівні ціна помилки дуже велика, проте це не означає, що ми втратили шанси на вихід в півфінал, - резюмував ветеран "Мілану".

Зараз ви читаєте новину «Мальдіні впевнений, що "Мілан" доб"ється успіху у Мюнхені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути