Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2008 16:54

Мальдіні проти "Парми" проведе свій тисячний офіційний матч

Матч 23-го туру Серії А між "Пармою" і "Міланом" на Тардіні може стати 1000-ним в професійній кар"єрі капітана "россо-нері" Паоло Мальдіні.

Дебютував легендарний захисник 20 січня 1985 року, з тих пір в офіційних матчах у складі свого рідного клубу і збірної Італії Мальдіні з"явився на футбольному полі 999 разів.

"Я радий, що вдалося досягти такої грандіозної поділки, - каже Паоло, якому в червні виповниться 40 років. - Мені пощастило виступати в такому великому клубі, при цьому вдалося уникнути серйозних травм протягом кар"єри, завдяки чому мені вдалося відіграти стільки поєдинків".

"Влітку я повішу бутси на цвях, на цей момент ще не визначився зі своїм майбутнім. По слідах батька, Чезаре Мальдіні, точно не піду. Тренерська діяльність не для мене. Буду щасливий, якщо вдасться продовжити роботу в структурі "Мілана", - резюмував Мальдіні.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Мальдіні проти "Парми" проведе свій тисячний офіційний матч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути