пʼятниця, 29 квітня 2011 09:46

Магат спростував своє призначення в московське "Динамо"

Магат спростував своє призначення в московське "Динамо"

Німець Фелікс Магат спростував інформацію про призначення на посаду головного тренера московського футбольного клубу "Динамо". На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook Магат написав, що він "безумовно не збирається" до Москви. Тренер підкреслив, що він має намір продовжити роботу в німецькому "Вольфсбурзі".

За словами Магата, у його клубу великі плани на найближчі два роки, і він не відмовиться від роботи в "Вольфсбурзі" навіть у тому випадку, якщо команда вилетить в другу бундеслігу (за три тури до кінця чемпіонату Німеччини "Вольфсбург" знаходиться в зоні вильоту і відстає від "Айнтрахта", що займає "безпечне" 15-те місце, на два очки).

27 квітня сайт видання "Спорт-Експрес" повідомив, що "Динамо" домовилося з Магатом, і німецький тренер приступить до роботи в московському клубі після закінчення чемпіонату Німеччини.

28 квітня газета "Советский спорт" написала, що Магат на пропозицію динамівців відповів відмовою. За даними видання, на посаду головного тренера команди претендують росіяни Валерій Газзаєв, Андрій Кобелєв і Олександр Бородюк, а також італієць Роберто Донадоні. Раніше ЗМІ писали, що в разі невдачі в переговорах з Магатом команду може очолити німець Крістоф Даум.

Зараз ви читаєте новину «Магат спростував своє призначення в московське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути