Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 14:38

Луніним серйозно цікавиться клуб із Севільї

Луніним серйозно цікавиться клуб із Севільї
Лунін майже не грає за "Реал". фото marca.com

Голкіпер "Реала" Андрій Лунін не може перемогти у воротарській дуелі за місце в основі з Тібо Куртуа. Такою ситуацією може скористатись "Бетіс".

"Бетіс" знову повернувся до кандидатури Андрія Луніна. Раніше клуб, який зараз посідає 8-ме місце у Ла Лізі, намагався підсилити воротарську позицію українським голкіпером. Але спроба була невдала. Повідомляє Fichajes

Тепер "Бетіс" хоче підписати з воротарем збірної України повноцінний контракт. Керівництво клубу незадоволене грою голкіперів, які перебувають у розташуванні команди. Клаудіо Браво отримав травму, Хоель Роблес відзначається нестабільною грою, а Дані Мартін не показує того рівня, якого від нього очікують.

Ймовірно, якщо Лунін таки погодиться на перехід у "Бетіс", то отримає стабільне місце у рамці воріт команди. Такі умови дозволять кар'єрі Андрія прогресувати. Але чи наважиться Лунін на перехід у більш скромний іспанський клуб заради практики. Невідомо, чи мадридці відпустять перспективного воротаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аталанта" хоче придбати Коваленка в січні

Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у €3 млн. Контракт Луніна з "Реалом" розрахований до кінця червня 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Луніним серйозно цікавиться клуб із Севільї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути