четвер, 15 березня 2007 10:04

Луческу пообіцяв грати на перемогу

Сьогодні донецький "Шахтар" проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка УЄФА проти "Севільї". В Іспанії команди зіграли унічию 2:2, тому доля путівки до чвертьфіналу буде вирішуватися у Донецьку.

На передматчевій прес-конференції головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що цей поєдинок буде набагато важчим від першого, повідомляє офіційний сайт клуба.

- На такій стадії єврокубків немає "чистих" фаворитів. Упевнений, наш поєдинок буде набагато важчим, ніж в Севільї. Це видно, зокрема, із заяв наших опонентів, - говорить Луческу. - Можливо, деякі команди думають, що ми не досягли певного рівня, що ми не такі вже й сильні. Насправді, ми виросли. Хай ніхто не дивується, якщо ми пройдемо далі – завтра гратимемо тільки на перемогу. Напевно, і нас, і севільців чекає нервовий матч. Думаю, що ні я, ні Рамос поки не знаємо, який склад завтра випустити на полі, яку тактику потрібно застосувати.

До Донецька "Севілья" прибула з Кубком УЄФА.

- Сподіваюсь, що Кубок тут і залишиться, - заявив румунський наставник.

Разом з Луческу на прес-конференцію прийшов і захисник команди Олександр Кучер. Його попросили прокоментувати відсутність колишнього капітана команди Анатолія Тимощука.

- Незамінних немає. Так, він був капітаном і лідером "Шахтаря". Але захотів спробувати себе в іншому чемпіонаті. Толік пішов, але залишилося чимало хороших гравців, які впевнено почуваються у центрі. Вони зможуть його замінити, - сказав Кучер.

Зараз ви читаєте новину «Луческу пообіцяв грати на перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути