середа, 24 жовтня 2007 13:01

Луческу хоче залишити "Сан-Сіро" під аплодисменти

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу перед грою з "Міланом" провів передматчову прес-конференцію, в ході якої припустив, як розвиватимуться події на "Сан-Сіро", повідомляє Спорт-Експрес.

- Впевнений, що нас чекає гаряча битва. Не сумніваюся, що наш супротивник добре підготувався до прийому "Шахтаря". Як професіонали, ми віддаємо належну пошану "Мілану". І господарі поля, я думаю, теж розуміють, що "Шахтар" - сильна команда. У нас пристойний рівень техніки, хороша організація гри. Ми не можемо перевернути нашу гру... Швидше за все, ми єдина європейська команда, до складу якої входять чотири молодих бразильця. Зрозуміло, що я не можу вплинути на природу моїх гравців. Ми не можемо діяти так, як це робила команда "Емполі"... Але, звичайно, я б вважав за краще поставити "Мілан" в скрутне становище, - сказав наставник гірників.

- "Шахтар" вперше може вийти з групового турніру Ліги...

- Так, ми це розуміємо. Гра з "Селтіком" була дуже хорошою. З "Бенфікою" гірша, але все одно ми постаралися зробити все можливе. Я сподіваюся, що ми залишимо "Сан-Сіро" під аплодисменти. При цьому ще раз підкреслю, що ми є наймолодшою командою в Лізі чемпіонів. Не рахуючи Лукареллі, звісно.

- Які слабкі сторони у "Мілана", як ви збираєтеся їх використовувати?

- Я б не хотів зараз говорити про тактику. Звичайно, я думаю, що "Мілан" запропонує атакуючий футбол. Початок нас чекає дуже важкий. Але ми постараємося в кінці гри використовувати всі слабкі сторони "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «Луческу хоче залишити "Сан-Сіро" під аплодисменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути