пʼятниця, 14 листопада 2008 13:10

Лондонський стадіон "Уемблі" тріснув

Значна частина трибун і внутрішніх приміщень відомого лондонського футбольного стадіону "Уемблі" закрита внаслідок гігантської тріщини в його несучих конструкціях.

Тріснули стіни з першого до четвертого рівня включно, повідомляють сьогодні, 14 листопада, британські ЗМІ. Це перша серйозна аварія на стадіоні, тривала реконструкція якого завершилася в минулому році.

Як вже повідомив офіційний представник "Уемблі", тріщина утворилася в результаті сильного вітру, які дули над британською столицею на початку цього року. Проте незалежні фахівці висунули іншу версію. За їх словами, "Уемблі" побудований на нестабільному ґрунті. Так, під час нещодавньої реконструкції магістральні труби стадіону були погнуті чрез внутрішні обвали породи.

Як повідомляється, тріщина утворилася в момент, коли на стадіоні були глядачі. Багато хто з них навіть відчув потужній підземний поштовх, повідомляє "ИТАР-ТАСС".

Зараз ви читаєте новину «Лондонський стадіон "Уемблі" тріснув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути