четвер, 20 червня 2019 17:00

Ломаченко втратить шанс заробити рекордний гонорар через перенесення бою

Ломаченко втратить шанс заробити рекордний гонорар через перенесення бою
Василь Ломаченко замість Великої Британії боксуватиме проти свого суперника в США

Доля об'єднавчого бою між українцем Василем Ломаченком і британцем Люком Кемпбеллом може вирішитися завтра на торгах Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Спочатку планувалося, що поєдинок відбудеться в Лондоні 31 серпня на 20-тисячній арені "О2". Але більш як місячні переговори щодо умов проведення поєдинку привели до несподіваних результатів.

"Нам не вдалося домовитися з представниками українця Top Rank з фінансових питань. На п'ятницю призначені торги. Бій, швидше за все, відбудеться у США" - зазначив промоутер Кемпбелла Едді Хирн.

За інформацією Sport Arena, за бій в Лондоні українець заробив би $4 млн і це був би рекордний гонорар у його професійній боксерській кар'єрі. Якщо поєдинок пройде в США, гонорар Ломаченка становитиме близько $3 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер захистив чемпіонський титул WBA

Нагадаємо, що торги оголошуються тільки в тому випадку, якщо команди боксерів не можуть домовитися між собою про фінансові умови проведення боксерського шоу. Під час аукціону перемагає та заявка, яка забезпечує найбільший призовий фонд бою. У торгах може брати участь будь-яка компанія.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко втратить шанс заробити рекордний гонорар через перенесення бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути