Ексклюзиви
вівторок, 24 червня 2008 14:57

Ліппі повертається в збірну Італії та кличе назад ветеранів

Президент Федерації футболу Італії Джанкарло Абете повинен в найближчі дні оголосити про відставку нинішнього алленаторе "Скуадри Адзурри" і призначення нового - старого тренера Марчелло Ліппі. Ще кілька місяців тому він заявив, що у разі невдалого виступу на Євро відразу ж оприлюднить своє рішення.

У Донадоні дійсний контракт з федерацією до 2010-го, а значить - доведеться заплатити йому. Звільнення Роберто коштуватиме Федерації близько 550 тисяч євро - саме така сума вказана в угоді.

У зв"язку з майбутнім призначенням Ліппі, виявили бажання повернутися в збірну й гравці, що залишили її, - Алессандро Неста і Франческо Тотті, повідомляє football.ua з посиланням на Gazzettadello Sport. Правда, до Чемпіонату Світу 2010 в ПАР їм буде вже по 34 роки.

Перший матч під керівництвом Марчелло італійці проведуть 20-го серпня - товариську гру з Австрією. Потім почнуться поєдинки кваліфікації до ЧМ - 6-го вересня Кіпр, 10-го - Грузія. А найцікавіша подія трапиться 1-го квітня 2009-го - Італія зіграє з Ірландією, яку очолює Джованні Трапаттоні. Саме його змінив на посту тренера збірної Ліппі перед тим, як здобути золото Мундіалю - 2006.

Зараз ви читаєте новину «Ліппі повертається в збірну Італії та кличе назад ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути