четвер, 11 вересня 2008 14:03

Лігу чемпіонів покажуть ТРК "Україна" та "Перший національний"

Матчі Ліги чемпіонів сезону 2008/09 покажуть телеканали "Україна" і "Перший національний".

Вони досягли відповідних домовленостей з телекомпанією "Повєрхность", що володіє правами на трансляцію турніру на території України.

Президент НПО "Повєрхнность" Віктор Самойленко відзначив, що питання про трансляцію зустрічей віце-чемпіона - "Динамо" - практично вирішене з Національною телекомпанією України (НТКУ), що буде них показувати на "Першому каналі".

"Усі розбіжності улагоджені, але контракт не може вважатися дійсним, поки не буде проведена оплата",- сказав президент "Повєрхності". Президент НТКУ Василь Ілащук підтвердив цю інформацію. "Ми поки юридично не можемо оформити угоду, тому що на даний момент у НТКУ анульовані коди оплати. До 10 вересня усі проблеми з купівлею прав повинні бути вирішені",- заявив він.

Як відзначив Самойленко, на трансляцію зустрічей Ліги чемпіонів у загальнонаціональній мережі претендували також телекомпанії ICTV і "1+1".

У мережі платного телебачення всі матчі Ліги чемпіонів знову покажуть телеканали компанії "Повєрхность" - "Спорт-1", "Спорт-2", "Спорт-3" і "Спорт-4". Однак з 1 жовтня вони не будуть транслюватися в кабельній мережі, а будуть продаватися в спеціальному супутниковому пакеті, права на перегляд програм якого потрібно буде купувати окремо.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лігу чемпіонів покажуть ТРК "Україна" та "Перший національний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути