неділя, 04 серпня 2019 11:02

Леоненка обурила любов російського коментатора до "Динамо"

Леоненка обурила любов російського коментатора до "Динамо"
У складі "Динамо" Леоненка тричі визнавали кращим гравцем України

Екс-форвард "Динамо" Віктор Леоненко відповів на критику трансляції матчу за "Суперкубок України на телеканалі "Футбол 1" від російського коментатора Олексія Андронова.

"Важко коментувати нісенітницю. По-перше, всі привітали "Динамо". По-друге, перед матчем навіть Денисов сказав: "Нехай виграє найсильніший". Що стосується самого Андронова, він же вболіває за "Динамо" і це відразу видно" – пише "Трибуна".

Раніше Андронов розкритикував керівництво телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" за упереджений коментар матчу за Суперкубок між "Динамо" і "Шахтарем". Він здивувався, що коментатори не поздоровили "Динамо" з перемогою.

"Уболіваєш за "Динамо"- так вдома уболівай за "Динамо", - обурився у відповідь Леоненко. - Я його знаю, просто люди змінюються. Якщо він так хвалив Суркісів, то як він претендує на незалежного коментатора "Динамо", якщо сам завжди вболіває за "Динамо"?

"Я навіть не ображаюся - він так вважає, ну і нехай. Просто коли ти вболіваєш за "Динамо", у тебе все решта - погані. Тут все просто. Тим більше, він не приховує своїх симпатій до "Динамо". Питання в тому, журналіст ти чи не журналіст? Удома можна вболівати за кого хочеш, а коли камера включається - тут треба бути об'єктивним", - сказав Леоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-гравець "Динамо" відверто виступив проти закону про українську мову

У матчі за Суперкубок "Динамо" перемогло "Шахтар" - 2:1

Зараз ви читаєте новину «Леоненка обурила любов російського коментатора до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути