середа, 22 вересня 2021 16:02

Легендарний динамівець розкритикував тренера збірної

Легендарний динамівець розкритикував тренера збірної
Йожеф Сабо не розуміє вчинку Петракова. Фото: footballua.tv

Колишній тренер збірної України й київського "Динамо" Йожеф Сабо розкритикував нинішнього наставника Олександра Петракова за рішення не викликати в збірну Руслана Малиновського з "Аталанти".

"Погано, що не викликали Малиновського, - вважає Йожеф Йожефович. - Нехай Петраков не ображається. Якщо Малиновський у чомусь винен, то він мав викликати його й поговорити, а не рубати з плеча".

Також Сабо згадав про "спадщину", яка дісталася нинішньому наставникові збірної України після відходу тренерського штабу Андрія Шевченка.

"Для мене Руслан - один із найкращих футболістів. Особливо зараз. Він і в підіграванні хороший, і у відборі, забивний. У Шевченка була прекрасна збірна. Є середня лінія - Степаненко, Малиновський, Зінченко, Ярмоленко - і вже є команда.

У Шевченка була добра збірна, тому що була хороша середня лінія. Гравці вміли захищатися, атакувати й контролювати м'яч. Тому не викликати Малиновського в збірну України - це помилка. Петраков має розуміти, що в національній команді не можна ставитися до гравців, як до молоді", - сказав телевізійний експерт в інтерв'ю 1927.kiev.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський на полі відповів Петракову

Наступні матчі відбору на ЧС-2022 збірна України проведе 9 і 12 жовтня проти команд Фінляндії та Боснії відповідно. Тренер команди не викликав на збори одного з найкращих гравців збірної Руслана Малиновського.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний динамівець розкритикував тренера збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути