Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 09:41

ЛЧ. Що потрібне "Динамо" для виходу виходу з групи?

Перемога над "Порту". Це ідеальний варіант, тоді для виходу з групи, швидше за все, більше взагалі не потрібно буде набирати очки. Тільки якщо "Фенербахче" або "Порту" раптом не почнуть перемагати у всіх матчах, що залишилися, - тоді динамівцям вистачить ще домашньої нічиєї з "Фенером".

Нічия з "Порту". У "Динамо" залишиться "плюс 2" перед португальцями та вихід гарантують перемога над "Фенербахче" плюс гостьова нічия з "Арсеналом". Або тільки перемога над "Фенером", якщо "Порту" не зможе виграти обидва свої матчі, що залишились - у Туреччині та вдома з "Арсеналом".

Симпатичний і, напевно, найбільш реальний вариант:

Поразка від "Порту". Тут карти в руки отримують португальці, якщо не втрачатимуть більше балів - вони у наступному раунді. Але матчі для "Порту" залишаться важкі, грати у Стамбулі та грати будь-де з "Арсеналом" не легко, у будь-якому з цих матчів у "Порту" більше шансів не виграти. Дві нічиї - і "Динамо" знову вистачить домашньої перемоги над "Фенербахче"... Загалом, розкладів залишиться маса, але все таки більшість - не на користь "Динамо".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «ЛЧ. Що потрібне "Динамо" для виходу виходу з групи?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути