неділя, 16 червня 2019 13:04

Латиський боксер ефектно нокаутував поляка

Латиський боксер ефектно нокаутував поляка
Брієдісу знадобилися три раунди

Латвійський боксер Маеріс Брієдіс (26-1; 19 КО) у видовищному півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії нокаутував свого опонента, польського боксера Кшиштофа Гловацкі (31-2; 19 КО) та став другим фіналістом турніру.

Бій був дійсно видовищний. Все почалося в другому раунді, коли в клінчі Гловацкі вдарив латвійця по потилиці, після чого той відповів ударом ліктем в щелепу. Поляк впав на канвас рингу, але піднятися зумів, а рефері зняв бал з Маеріса за небоксерський прийом. Про це пише ua-football.com

Але Брієдіс швидко відквитав цей бал, зумівши одразу після того епізоду відправити свого опонента в нокдаун. Далі сталась незрозуміла ситуація: прозвучав гонг, але рефері не зупинив бій, а боксери продовжували битися і латвієць після чергового влучного пострілу відправив свого польського колегу в ще один важкий нокдаун, але вже за рамками відведеного часу. Рефері відраховував нокдаун, але потім кут поляка висунув претензії щодо правомірності цього.

Все вирішилось в третьому раунді, коли Маеріс пішов на добивання вже ледь живого Гловацкі, і довів справу до кінця і суперник, пропустивши ще кілька потужних ударів опинився у важкому нокауті.

Минулого року Брієдіс програв у півфіналі українцю Олександрові Усику

Зараз ви читаєте новину «Латиський боксер ефектно нокаутував поляка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути