четвер, 18 вересня 2008 20:24

Квитки на матч БАТЕ - "Ювентус" розкупили за кілька годин

У четвер у Мінську розпочалася реалізація квитків на домашній поєдинок другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між БАТЕ і туринським "Ювентусом".

Як повідомляє видання "Прессбол", всі квитки, які поступили у вільний продаж, були розкуплені за кілька годин. Нагадаємо, що зустріч відбудеться 30 вересня на столичному стадіоні "Динамо".

- У вівторок ми отримали десять тисяч п"ятсот квитків на матч проти "Ювентусу". Як не дивно, через декілька годин усі квитки були продані. При тому, що всі квитки, які поступили, були на бічні трибуни, або трибуни за воротами.

Центральних не було жодного: частина з них на правах господарів узяв БАТЕ, частину за своїми правилами вилучив УЄФА, а частину за безготівковим розрахунком реалізують посередники. Все, що нам дали, ми пустили у вільний продаж, — сказав генеральний директор "Динамо" Володимир Вільчинський.

championat
Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч БАТЕ - "Ювентус" розкупили за кілька годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути