четвер, 20 листопада 2008 15:22

Куртку Хемілтона зняли з аукціону через високу ціну

Фірмову куртку Mclaren, яка належала Люісу Хемілтону і була підписана гонщиком, зняли з аукціонних торгів в британському місті Честер, оскільки не знайшлося охочих придбати її за 10 тисяч фунтів стерлінгів.

Цей факт, може, і не заслуговував би згадки, але з курткою пов"язана невелика і цікава історія. Минулого літа одна молода англійка виграла конкурс, переможець якого отримував право прокататися по трасі разом з Люісом Хемілтоном на спортивному MercedesSLR. Проте в той момент вона була на восьмому місяці вагітності і через зрозумілі причини не могла скористатися своїм призом.

Але переможниці, звичайно, хотілося хоч би познайомитися з Люісом, і на автодром вона приїхала. Було прохолодно, і тоді він запропонував їй поносити свою іменну Mclaren-івську куртку, яку потім просто подарував, та ще і поставив автограф. Цей момент, зрозуміло, був відзначений пресою, оскільки фоторепортерів на трасі було вдосталь.

Та все ж ціна, яку просили аукціонери, не влаштувала публіку, хоча до куртки додавався фотознімок, на якому Люіс ставить автограф. Ймовірно, цей дійсно цінний сувенір ще з"явиться у продажу на яких-небудь інших торгах.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Куртку Хемілтона зняли з аукціону через високу ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути