вівторок, 30 вересня 2008 13:01

Купе назвав Доменека "диктатором"

Французький голкіпер "Атлетіко" Грегорі Купе розкритикував головного тренера збірної Франції Раймона Доменека, називаючи його "диктатором".

Вже декілька колишніх гравців збірної висловилося, що Доменека потрібно було звільняти відразу після Чемпіонату Європи. Останнім критиком нинішнього "режиму" став Купе, який востаннє виступав за збірну саме на Євро.

"Футболісти не можуть говорити - їм затикають роти", поділився він з FranceFootball.

"Я можу вільно висловлюватися, адже я покинув збірну. Але в ній зараз справжня диктатура. Федерація Футболу, керівництво збірної - їм всім варто поглянути на себе в дзеркало уважніше.

"Це все дуже сумно, адже стільки відмінних гравців просто пропадають. Просто неймовірно, що таким талановитим хлопцям незатишно в збірній. Я підтримую те, що сказали інші колишні гравці збірної. Доменеку не можна було давати ще і "випробувальний період"."

Не дивлячись на подібні коментарі, Купе визнав, що повернувся б в збірну, якби його викликали. "Я б повернувся, але мене вже не викличуть, особливо після того, що я вам розповів", заявив він.

football.ua
Зараз ви читаєте новину «Купе назвав Доменека "диктатором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути