неділя, 25 серпня 2019 08:32

Ковальов яскраво переміг Ярда

Ковальов яскраво переміг Ярда
Ковальов був у кроці від поразки

Чемпіон WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов (34-3-1, 29 КО) завдав Ентоні Ярду (18-1, 17 КО) першої поразки в кар'єрі.

За рахунок досвіду Ковальов за очками впевнено виграв першу половину бою, але в восьмому раунді 36-річний росіянин виявився на межі дострокової поразки. Ярду не вистачило буквально одного акцентованого удару, щоб впустити втомленого чемпіона. Про це пише hronika.info


У перерві після важкого раунду тренер Ковальова пригрозив своєму бійцю, що зупинить бій в разі ще одного пропущеного удару - і Сергій почув свій кут. Росіянин пішов вперед, а ось Ярд не зміг розвинути свій локальний успіх і почав стрімко втрачати швидкість.

Величезна кількість пропущених ударів позначилося на претенденті в 11-му раунді. Ковальов акцентовано влучив джебом - цей удар по накопичувальній системі став для Ярду останнім. Британець не зміг піднятися на ноги - перемога Ковальова технічним нокаутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик провокаційно змінив кольори російського прапора


Після захисту титулу Сергій Ковальов заявив про готовність вийти на ринг проти найсильнішого виступає у середній вазі сучасності Сауля Альвареса. Бій між двома чемпіонами може пройти під кінець 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Ковальов яскраво переміг Ярда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути