четвер, 20 грудня 2007 14:33

Котельник: мене забули повідомити про титульний бій у січні проти Різа

Львівський боксер-професіонал Андрій Котельник відмовився проводити бій за титул чемпіона світу за версією WBA проти британця Гевіна Різа, який було заплановано на 19 січня 2008 року в німецькому Дюссельдорфі. Промоутери німецької компанії "Універсум бокс промоушн", під знаменами якої виступає галичанин, про завершення перемовин із представниками англійського, нашого боксера повідомити забули. А часу на підготовку до поєдинку залишилося дуже мало, тож українець відмовився виходити в ринг у січні.

- Це ж не звичайний рейтинговий бій. Це титульний поєдинок, до якого потрібно готуватися більш ніж два місяці. Тим паче, що я давно не виходив у ринг. Готуватися до такого важливого бою абияк не маю наміру, тож 19 січня не боксуватиму, - заявив Котельник.
 
В березні цього року  Андрый уже намагався відібрати титул чемпіона WBA у французького боксера Сулеймана Мбайє. Проте в тому поєдинку зафіксували вельми суперечливу нічию. У червні керівництво WBA ухвалило рішення зберегти за Котельником позицію обов"язкового претендента, при цьому дозволило Мбайє провести добровільний захист титулу проти Гевіна Різа, який у підсумку і став новим чемпіоном цієї організації в першій напівсередній вазі.

Керівництво "Універсуму" планувало, що 19 січня в німецькому місті Дюссельдорфі Котельник і Різ змагатимуться у програмі, під час якої відбудеться інший титульний поєдинок - чемпіон WBO в першій середній вазі 31-річний українець Сергій Дзинзирук проведе четвертий захист свого титулу в бою проти другого номера рейтингу WBO 29-річного Лукаша Конечни з Чехії. А головною подією вечора стане перший захист титулу WBA в суперважкій вазі узбецьким боксером Русланом Чагаєвим у бою проти британця Метта Скелтона, повідомляє "Чемпіон".
Зараз ви читаєте новину «Котельник: мене забули повідомити про титульний бій у січні проти Різа ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути