вівторок, 01 липня 2008 10:13

Коритцева виступить на Олімпіаді

Коритцева виступить на Олімпіаді

У понеділок Міжнародна тенісна федерація (ITF) назвала імена 12 гравців - шести чоловіків і шести жінок, які по її рекомендації виступлять на Олімпійських іграх у Пекіні, не зважаючи на те, що не проходять в основну сітку за рейтингом. Серед них опинилися дворазовий олімпійський чемпіон Афін Ніколас Массу і бронзовий призер Ігор 2004 року Алісія Молік.

Повністю список виглядає так: Кевін Андерсон (ЮАР), Йонас Бьоркман (Швеція), Кеі Нішикорі (Японія), Ніколас Массу (Чилі), Максим Мирний (Білорусь), Пен Сунь (Китай); Марія Коритцева (Україна), Чань Юнянь (Тайвань), Аюмі Моріта (Японія), Нурія Льягостера-Вівес (Іспанія), Алісія Молік (Австралія) і Селіма Сфар (Туніс).

Запрошення цих гравців для участі в олімпійському тенісному турнірі було схвалене тенісними асоціаціями країн, які вони представляють, і національними олімпійськими комітетами.

- Кожен з гравців, які отримали від ITF право зіграти на Олімпіаді, привнесе в турнір щось особливе, - сказав президент Міжнародної федерації тенісу Франческо Річчі Бітті. - Деякі з них - молоді таланти з недостатньо добре представлених у тенісі регіонів, інші - колишні медалісти або ті, хто впродовж довгого часу захищали честь своїх країн у Кубку Девіса і Кубку Федерації. Їх бажання представляти свої країни в Пекіні і бажання їх країн бути представленими саме цими гравцями - це і є справжній дух олімпійських змагань.

ITF

Зараз ви читаєте новину «Коритцева виступить на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути