Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 19:52

Контадор продовжить участь в "Джіро д"Італія" незважаючи на тріщину в руці

Медобстеження іспанського гонщика Альберто Контадора виявило у переможця "Тур де Франс"-2007 тріщину однієї з кісток лівої руки поряд з ліктем.

25-річний іспанець отримав пошкодження в завалі, який утворився по ходу 8-го етапу супербагатоденки "Джіро д"Італія", що проходив в суботу.

Проте сьогодні,  в перший день відпочинку на "Джіро", лідер команди Astana продовжив тренування і заявив, що не збирається залишати гонку. "Всі гонщики знають, що перемоги в змаганні такого рівня не добитися без наполегливих тренувань і успіху, а іноді доводиться і жертвувати здоров"ям. Звичайно, ця маленька тріщина не полегшить мій шлях до фінішу, але я йтиму до перемоги через біль. Сьогодні під час тренування лікоть мене турбував, але з навантаженнями я справлявся. Так навіщо ж мені зніматися з гонки?" - сказав Контадор.

На сьогодні гонщик займає в загальному заліку 8-е місце, поступаючись 7 хвилин 56 секунд володареві рожевої майки лідера італійцю Джованні Вісконті.

"Спорт-Экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Контадор продовжить участь в "Джіро д"Італія" незважаючи на тріщину в руці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути