пʼятниця, 24 вересня 2021 16:22

Команда українця Зінченка залишається головним фаворитом АПЛ

Команда українця Зінченка залишається головним фаворитом АПЛ
"Манчестер Сіті", за який виступає Олександр Зінченко, залишається головним фаворитом нової кампанії в Прем'єр-лізі

Чинний чемпіон Англії – "Манчестер Сіті", за який виступає український легіонер Олександр Зінченко, незважаючи на невпевнений старт, залишається головним фаворитом нової кампанії в Прем'єр-лізі.

"Містяни", які виграли минулого сезону чемпіонський титул з солідним запасом у 12 очок перед найближчим переслідувачем – сусідами з "Ман Юнайтед", нову кампанію розпочали не надто впевнено. Встигнувши програти у стартовому поєдинку "Тоттенхему" (0:1) та розділивши очки з "Саутгемптоном" (0:0), команда українця Зінченка поки що знаходиться за межами трійки лідерів чемпіонату.

Проте, на думку беттинг-аналітиків, підопічні Хосепа Гвардіоли все одно залишаються основними претендентами на золото другий сезон поспіль. Шанси на золото команди українця Зінченка наразі оцінюються найвище, незважаючи на те, що зараз є команди, які набрали більше очок у сезоні, аніж "Містяни".

Нагадаємо, що український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко був помітною фігурою у чемпіонському сезоні 2020/21 років, зігравши у 20-ти поєдинках Прем'єр-ліги. Також українець провів 9 матчів у Лізі чемпіонів, де "Містяни" дісталися фіналу.

А ось у новій кампанії статистика Зінченка поки що скромніша – всього 2 матчі в АПЛ та один – у Лізі чемпіонів. Втім, попереду у нього ще багато часу, аби покращити свої показники.

Зараз ви читаєте новину «Команда українця Зінченка залишається головним фаворитом АПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути