Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 09:43

Колліна може очолити комітет футбольних арбітрів України

Колліна може очолити комітет футбольних арбітрів України

Відомий футбольний арбітр Пьерлуїджі Колліна хоч більше і не судить футбольні матчі, проте регулярно потрапляє на сторінки газет і журналів. Цього разу італієць провів відео-конференцію в агентстві РВК-Украина, поспілкувавшись з пресою за допомогою Інтернету прямо зі свого будинку в Італії.

- Зізнаюся чесно: мені й досі сниться, як я суджу футбольні матчі, - з сумною посмішкою сказав Колліна. - Що цікаво, жахи не сняться. Я маю на увазі ті матчі, в яких я помилявся. Сняться ті, які я провів добре. І минулої середи, коли був у Москві на фіналі Ліги чемпіонів, зловив себе на думці, що зовсім не хочу дивитися гру з трибуни, а рвуся туди, на поле - судити! Але що поробиш? Життя така штука, що не завжди у нас є можливість займатися тим, чим ми хочемо.

Не так давно в одному з інтерв"ю президент Федерації футболу України Григорій Суркіс натякнув на те, що найближчим часом комітет футбольних арбітрів у нашій країні може очолити "зірка європейського арбітражу". На питання, чи не Колліна це, італієць відповів: "Без коментарів", при цьому хитро посміхаючись.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Колліна може очолити комітет футбольних арбітрів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути