Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2017 05:06

Колишня зірка "Барселони" розкритикував керівництво клубу

Колишня зірка "Барселони" розкритикував керівництво клубу
Дані Алвес

Бразильський захисник "Ювентуса" Дані Алвес виступив з критикою керівництва "Барселони". Протягом восьми років він грав у складі каталонського клубу.

"Мені подобається, коли мене люблять. Але якщо на мене не розраховують, я просто йду. В останні три сезони ходили якісь чутки, але від керівництва клубу я нічого не чув. Взагалі, керівництво "Барселони" - невдячні і брехливі люди, які ніколи мене не поважали. Вони навіть не уявляють собі, як потрібно поводитися з гравцями", - заявив Алвес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіона зробив категоричну заяву щодо "Барселони"

15 лютого іспанська радіостанція COPE повідомила, що гравці "Барселони" розчаровані в головному тренерові команди Луїсі Енріке і чекають його відставки наприкінці сезону 2016/2017. У ніч на 15 лютого у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів каталонці поступилися ПСЖ в Парижі з рахунком 0:4. Матч-відповідь відбудеться у Барселоні 8 березня.

33-річний футболіст перейшов в "Ювентус" влітку 2016 року. Бразилець виступав за "Барселону" з 2008 по 2016 рік. За цей час він взяв участь у 247 матчах і забив 14 м'ячів. З синьо-гранатовими Алвес став шестиразовим чемпіоном Іспанії, чотири рази вигравав національний Кубок і Суперкубок, по три рази перемагав у Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу.

Зараз ви читаєте новину «Колишня зірка "Барселони" розкритикував керівництво клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути